MENU
A la carte //
Předkrmy a saláty
Bruschetta
165,-- italský chléb
- rajčata pico de gallo
- avokádo
- pyré z černého česneku
Koktejl z flambovaných krevet
225- salát
- mango
- ředkvičky
- sezamový chips
- yuzu dresing
Hovězí tatarák
285/450/590,-- z pravé svíčkové
- lanýžová majonéza
- kapary
- topinky s bylinkovým máslem 100/200/300g
Caesar
185/+120,-- římský salát
- krutóny
- parmazán
- dresing /+grilovaná kuřecí prsa a pečená slanina
Míchaný salát avokádo&meloun s feta sýrem
220,-+Dresing dle výběru
- balsamico /yuzu/česnekový/ceasar/olivový olej
Polévky
Hovězí vývar
85,-- kořenová zelenina
- morkový knedlíček
Kulajda
85,-- pošírované vejce
- houby
- kopr
Speciality
Konfitovaná jehněčí plec
420,-- hráškové pyré
- jarní zelenina
- kroketa z medvědího česneku
Svíčková na smetaně
285,-- žemlový knedlík opečený na másle
- brusinky
Kachní prso se sójovým relish
365,-- marinovaný meloun
- wonton košíček
- bazalka
Hráškové italské risotto
295,-- sušená rajčata
- tři druhy hrášku
- parmazán
Steak z květáku
295,-- cizrnové pyré
- marinované houby shiitake
- avokádo
Grilovaná masa
Steak z mečouna
465,-- Filet z čerstvého mečouna podávaný s kaparovým máslem a opečenou limetkou
Filírovaný hovězí Rump steak (ARG)
385/595,-- Vyzrálá část hovězí kýty
- která má pevnější
- ale jemnou strukturu vláken s výraznější chutí. 200/400g
Hovězí svíčková (BRA)
545/825,-- Dlouhý vnitřní sval je díky své poloze u bederních obratlů vystaven jen minimální námaze. Díky tomu je maso velmi křehké a libové. Podíl tuku se pohybuje v rozmezí 3-4
- 5%. 250/400g
Rib-eye steak (BRA)
425/620,-- Hřbetní sval mladého býka je díky svému mramorování a tukovému očku velmi šťavnaté. 250/400g
Vepřová krkovice BBQ
265,-- Krkovice z plemene Duroc
- marinovaná v medové BBQ omáčce a předpřipravená metodou sous-vide. Podáváme s domácími škvarky a vídeňskou cibulkou
Burgery
Pastrami BBQ Burger
320,-- naše uzené hovězí hrudí
- BBQ
- karamelizovaná cibule
- domácí brioška z pekařství Křižákovi
Cheeseburger
295,-- čedar
- slanina
- karamelizovaná cibule
- domácí brioška
Double cheeseburger
395,-Veggie cheeseburger z cizrny a pečené zeleniny
265,-Ke každému burgeru podáváme steakové hranolky
Dětská jídla
Kuřecí řízek
175,-- steakové hranolky
- citrón
Svíčková na smetaně
185,-- žemlový knedlík
- brusinky
Přílohy
Pečená brambora, zakysaná smetana
85,-Steakové hranolky
75,-Batátové hranolky
95,-Grilovaná zelenina s marinádou chimmichuri
105,-Zelené fazolky se slaninou
95,-Žemlový máslový knedlík
75,-Domácí kimchi
95,-Omáčky
Pepřová
75,-Lanýžová
75,-Demi glace
75,-Bylinkové máslo
55,-Chimmichuri
55,-Domácí tatarská omáčka
45,-Kečup
45,-Česnekový dip
45,-Dezerty
Čokoládový fondán
175,-- malinový sorbet
- ovoce
Limetkový cheesecake
145,-- maková espuma
- marinované mango
Jahodový mousse s bílou čokoládou
165,-- mandle
- čokoláda
- ovoce
Mangové Crème Brûlée
135,-- karamelový popcorn
- ovoce
Malinový sorbet
65,-Vanilková zmrzlina
45,-Čokoládová zmrzlina
45,-ENGLISH
Appetizers
Bruschetta
165,-- Italian bread
- pico de gallo salsa
- avocado
- black garlic purée
Flambéed Shrimp Cocktail
225- Lettuce
- mango
- radish
- sesame chips
- yuzu dressing
Beef Tartare
285/450/590,-- Sirloin
- ruffle mayonnaise
- capers
- roasted bread with herb butter
Caesar Salad
185/+120,-- Romaine lettuce
- croutons
- Parmesan
- dressing /+grilled chicken breast and roasted bacon
Mixed Avocado & Watermelon Salad with Feta Cheese
220,-Dressing
- Balsamic / Yuzu / Garlic / Caesar / Olive Oil
Soups
Beef Broth
85,-- Root vegetables
- marrow dumpling
„Kulajda“ Traditional Czech creamy dill soup
85,-- Poached egg
- mushrooms
- dill
Specialties
Lamb shoulder Confit
420,-- Green pea purée
- spring vegetables
- wild garlic croquette
Roasted beef in vegetable creamy sauce
285,-- Butter-toasted bread dumpling
- cranberries
Duck Breast with Soy Relish
365,-- Marinated watermelon
- wonton basket
- basil
Italian Pea Risotto
295,-- Sun-dried tomatoes
- three types of peas
- Parmesan
Cauliflower Steak
295,-- Chickpea purée
- marinated shiitake mushrooms
- avocado
Grilled Meats
Swordfish Steak
465,-- Fresh swordfish fillet served with caper butter and grilled lime
Beef Rump Steak (Argentina)
385/595,-kč- Mature beef rump with a firm but tender texture and rich flavor. 200/400g
Beef Tenderloin (Brazil)
545/825,-- The most tender cut of beef with the very fine texture and buttery fibers. 250/400g
Rib-eye Steak (Brazil)
425/620,-- juicy back muscle from the rib section with marbling and fat eye. 250/400g
BBQ Pork Neck
265,-- Duroc breed pork "souse-vide"
- marinated in honey BBQ sauce served with homemade cracklings and crispy fried onion
Burgers
Pastrami BBQ Burger
320,-- Smoked beef brisket
- caramelized cabbage
- homemade brioche
Cheeseburger
295,-- Cheddar
- bacon
- caramelized onion
- homemade brioche
Double cheeseburger
395,-Veggie cheeseburger
265,-All burgers are served with steak fries.
Kids’ Meals
Chicken Schnitzel
175,-- Steak fries
- lemon
Roasted beef in vegetable creamy sauce
185,-- Butter-toasted bread dumpling
- cranberries
Side Dishes
Baked Potato with Sour Cream
85,-Steak Fries
75,-Sweet Potato Fries
95,-Grilled Vegetables with Chimichurri Marinade
105,-Green Beans with Bacon
95,-Sauces
Pepper Sauce
75,-Truffle Sauce
75,-Demi-glace
75,-Herb Butter
55,-Chimichurri
55,-Homemade tartar sauce
45,-Ketchup
45,-Garlic Dip
45,-Desserts
Chocolate Fondant
175,-- Raspberry sorbet
- fruit
Lime Cheesecake
145,-- Poppy seed espuma
- marinated mango
Strawberry Mousse with White Chocolate
165,-- Almonds
- chocolate
- fruit
Mango Crème Brûlée
135,-- Caramel popcorn
- fruit